Superstjerner for en dag

Endelig fikk vi smaken på å være big in Japan. Vi trodde vi skulle på lunsj med en vanlig japaner, og så viste det seg at vår mann i Japan hadde satt oss opp på en date med en ekte japansk popstjerne. Lykkelig uvitende og iført gummistøvler og joggebukse ble vi hentet av hans tre privatsjåfører og lille entourage, og før vi visste ordet av det hadde vi sett alle viktige sighter i Tokyo fra VIP-plass.

Keizo Nakanishi. En veldig sympatisk, sjenerøs og musikalsk fyr. Vi var overbevist hele dagen om at dette måtte være Japans svar på Michael Jackson. Det viste seg etter litt research at det nok heller er Japans svar på Michael Bolton. http://www.youtube.com/watch?v=Cvk2ZtIoDQo

Her på en femstjerners geisharestaurant vanker en flott japansk fondue ved navn shabu-shabu.

Dessverre, selv på femstjerners restauranter står det slim på menyen. Anja er tapper som vanlig.

Plikt-sightseeing på en gråværsdag blir forresten en lek når man blir fraktet fra sted til sted i limo:-D

Og dermed fikk vi sett både tv-tårnet:

elvebåten:

og det buddhistiske tempelet i Asakusa på et blunk.

På kvelden fikk vi sjansen til å spise Tokyos aller beste sushi (er lik verdens beste sushi, ikke sant), nede ved havna. (Takk til Marianne Beate for tipset!) Så populært var det at vi måtte sitte en time i kø.

Men det vi ikke visste var at den som ventet på oss inne i restauranten, var en liten, levende blekksprut med magen full av gørr og bæsj. Og strenge, strenge sushikokker som fulgte med på at vi svelget alt, og som bestemte når vi fikk lov til dyppe herlighetene i soya (ikke ofte) og når godsakene måtte nytes naturell.

Vi liker fortsatt sushi, men dere vet hvordan det er. Og hvor godt det kan føles å komme hit til slutt.

Så ble det bytur. Vi startet med karaoke, selvfølgelig!

Vi har jo stor glede av dette med å synge, som dere vet!

Vi var i stor stemning, og fortsatte byturen. Tilfeldigvis presterte vi å havne i Tokyos red light district, etter en liten sammenblanding av noen konsonanter og vokaler. Men det hindret oss ikke i å ha en strålende kveld, og her er vi på vei hjemover etter at det er blitt  lyst.

Dermed ble det litt hardt å holde workshops for ivrige japanske vokalgruppeentusiaster dagen etterpå. Men, får man ikke energi av en sånn gjeng som dette her, så har man ikke noe i Japan å gjøre!

Og dermed var vi klare for shopping. Og vi bare elsker Tokyo!!

Og japanere er helt vidunderlige!!! Vi er blitt feng shuiet tvers igjennom sjela. Vi er forelsket. Både i landet, i menneskene her, og så litt i hverandre, da.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: