Om oss i Pitsj

Benedikte Kruse (f. 1979)

Benedikte er utdannet sanger og sangpedagog og har variert erfaring fra både teater og fjernsyn. I Pitsj spiller hun blant annet rollene som improvisasjonsinspirator og sosialsjef. Benediktes gummifjes og utallige stemmer og ansikter kommer til nytte både til hverdag og fest.

Ida Roggen (f. 1978)


Med bakgrunn som redaktør og litteraturviter har Ida inntatt plassen som Pitsj’ tekst- og tolkningsansvarlige. Hun er dessuten toneangivende i gruppa og oppbevarer stemmegafler i alle tilgjengelige vesker, bager og bukselommer. Ved siden av Pitsj livnærer Ida seg av kordirigering og rock’n’roll.

Anja Eline Skybakmoen (f. 1984)


Som utflyttet trønder har Anja etter hvert funnet seg godt til rette i hovedstadens jazzmiljø, og synger i flere band ved siden av Pitsj og har studert jazzsang på Norges Musikkhøgskole. I Pitsj-reglementet er det nedfelt at Anja bestemmer. (Denne klausul trer i kraft når Pitsj-medlemmer som også er søstre ikke kommer til enighet. Slike situasjoner inntreffer med jevne mellomrom)

Ane Carmen Roggen (f. 1978)


Ane er litt av en globetrotter med en CV full av studier og konsertvirksomhet i flere land og verdensdeler. Som sanger har hun spesielt jobbet med tidlig musikk og latino. Takket være Anes erfaring som produsent i Rikskonsertene føler Pitsj seg stort sett trygge på at de mange ballene vi har i lufta ikke faller ned i hodet på oss.

Anine Kruse Skatrud (f. 1977)


Anine har høyere utdannelse som dirigent og sanger og har tilbragt hele ti år ved Norges Musikkhøgskole. Sånn går det når man samtidig har tusen jern i ilden som frilans artist og produserer to vakre barn før andre har rukket å si toromsleilighet. Anine er Pitsj sin alltid like stødige tempo- og rytmesjef.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: